Rehberlik Yıllık Programı Hakkında

e-Rehberlik modülü 6 numaralı duyurusunda;

11.10.2019 tarihi itibariyle yıllık programı okul idaresince onaylanmamış olan okullar, yıllık programlarını resmi yazıyla bağlı bulundukları rehberlik ve araştırma merkezine göndereceklerdir. Rehberlik ve araştırma merkezleri resmi yazı yolu ile gelen yıllık programları genel, yerel ve özel hedeflerin programa yerleştirilmiş olması bakımından inceleyerek uygun şekilde hazırlanmasını sağlayacaklardır.

denilmektedir.

Ayrıca:

Rehberlik Öğretmeni olmayan resmi okullar, Halk Eğitim Merkezleri, Bilim ve Sanat Merkezleri, Mesleki Eğitim Merkezleri ile tüm özel okullar; yıllık rehberlik programlarını https://orgm.meb.gov.tr/www/ortaogretim-haftalik-ders-cizelgeleri/icerik/1215 linkinden yararlarark hazırlayacak ve resmi yazı Rehberlik ve Araştırma Merkezine göndermeleri gerekmektedir.

Yayın: 07.11.2019 - Güncelleme: 04.03.2020 10:50 - Görüntülenme: 884
Kaynak: MEB